Shirtje van Hélène Hendriks wekt verbazing op bij kijkers van Oranjezomer

0
48
Helene-Hendriks-Oranjezomer

Hélène Hendriks heeft de lippen van de kijkers losgemaakt met een opvallend trucje in de Oranjezomer. Hendriks ontvangt in dit programma vanaf Kasteelplein Breda wisselende gasten om het actuele sportnieuws, maar ook alles wat er die dag toe doet, te bespreken. Hendriks presenteert hiermee de zomerse vervanger van Vandaag Inside en weet behoorlijk goed te scoren in haar uppie.

Ze moet opboksen tegen Marcel & Gijs en de kijkcijfers wisselen van dag tot dag. Gemiddeld weet Hendriks zo’n 700.000 kijkers te trekken naar het programma waar Marcel & Gijs vaak nét onder scoren. Natuurlijk draait het om het programma en de gasten die uitgenodigd worden. Maar eerlijk is eerlijk, wie kijkt er nou niet liever naar Hélène dan naar Marcel of Gijs.

Hélène Hendriks doet een trucje op televisie!

Hélène Hendriks heeft om meer kijkers te trekken álles uit de kast getrokken. Gisteravond werden kijkers van de Oranjezomer verrast door een opvallende shirtwissel van Hendriks. Wat er precies gebeurde durft niemand met zekerheid te zeggen. Tijdens een gesprek zien we de presentatrice namelijk plotseling in een héél ander kleur shirtje. De wissel moet een trucje van de cameraman zijn geweest, of Hendriks is gewoon vliegensvlug met het wisselen van haar shirtje. Niet veel later was het shirtje overigens opnieuw gewisseld waardoor het opnieuw groen was:

Welke shirtje vind jij beter staan bij Hélène?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Zie ook: Talpa geeft eindelijk toe: ‘Peter Gillis en Massa is Kassa van de buis!’