Smerig: Lil Kleine neemt meisje mee voor €1000!

0
40
Lil Kleine neemt meisje mee voor 1000 euro Roddelaar

Lil Kleine is weer volop aanwezig in de juicy verhalen van de welbekende juicekanalen op Instagram. De meest bekende van alle, Yvonne Coldeweijer, heeft een ietwat vunzig en fout verhaal over de rapper gehoord. Ook wordt dit verhaal door meerdere zogenaamde spionnen bevestigd. Coldeweijer begint haar verhaal:

Lil Kleine was eergister in Den Bosch aan het eten in De Korte Putstraat met twee vrienden. De hele avond was hij meiden aan het versieren op het terras en heeft uiteindelijk staan tongen met een meisje die daar werkt. Het meisje is schijnbaar 17 en zijn vrienden probeerden hem er vanaf te praten omdat ze zo jong is.

FYI, de rapper zelf is 27 jaar oud, een leeftijdsverschil van 10 jaar dus. Coldeweijer vervolgt: “Maar het schijnt dat hij haar ook nog 1000 euro heeft geboden om mee te gaan naar zijn hotel. Ze is er gelukkig niet op ingegaan.” Maar daar stopt het verhaal niet.

Lil Kleine heeft geen geluk in Den Bosch!

Even later heeft Coldeweijer namelijk meer over deze avond en de versiertrucs van de rapper gehoord. Coldeweijer vervolgt:

Lil Kleine is daarna gaan stappen in de Taverne en heeft ook daar een aantal dames een flink bedrag geboden om mee te gaan naar zijn hotel. Deze meiden waren gelukkig wel 18+. Maar ook zij zijn uiteindelijk niet meegegaan. Ben benieuwd of het nog bij iemand is gelukt. De aanhouder wint?

Coldeweijer vult later nog aan: “Schijnbaar was Lil heel pushy en drammerig. Ze moesten schijnbaar echt argumenten aandragen waarom ze niet mee wilden gaan. Nou, we kunnen er wel een paar bedenken Lil.” Niet veel later melden de eerste spionnen zich: “Ik was gister ook in Taverne en meestal heb je bij dit soort mensen dat fans met je op de foto willen. Maar hij was eerder fan van ons. Ik denk dat hij wel 20 verschillende meiden heeft gevraagd!

Ga jij wel met Lil Kleine mee voor 1000 euro?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Zie ook: Yolanthe en Wesley weer hand in hand gespot!

Lil Kleine wilt meisje meenemen voor 1000 euro Roddelaar