Stephanie Tency verlaat Ibiza en komt alweer terug naar Nederland!

0
268
Stephanie Tency verlaat Ibiza en komt alweer terug naar Nederland Roddelaar

Stephanie Tency besloot onlangs om te vertrekken naar Ibiz en haar net gekochte woning in Amsterdam te verkopen. Maar nu keert ze onverhoopt tóch terug naar Nederland. Het SBS-programma waar ze op Ibiza mee bezig was wordt namelijk geschrapt.

Kort voordat Stephanie Tency naar Ibiza verhuisde, kocht ze samen met haar toenmalige vriend Marc Tuijp een appartement in Amsterdam-Zuid. Stephanie wilde haar woning geheimhouden, maar de roddelbladen hadden haar nieuwe onderkomen snel gevonden. Weekblad Weekend publiceerde foto’s van haar optrekje, wat Stephanie woedend maakte.

Stephanie ligt jankend in bed

In het begin vertelde ik zelfs alleen mijn familie en close vrienden waar ik woonde en kennissen vertelde ik alleen omgeving Zuid. En nu is er weer zo’n klote roddelblad die kenbaar maakt waar ik woon’, vertelde ze op Instagram. ‘Ik lig hier jankend in mijn bed omdat ook dit één van de redenen is waarom ik ben vertrokken.

Programma geschrapt

Op Ibiza voelt Stephanie zich wel veilig, ze heeft het daar dan ook enorm naar haar zin. Maar wat maar weinig mensen weten, is dat Stephanie daar bezig is met een programma. ‘Ik was de afgelopen weken bezig met een nieuw tv format voor SBS ‘Magisch Ibiza‘’, laat Stephanie weten op Instagram. ‘Dat gaat op dit moment niet door.

Stephanie Tency gaat terug naar Nederland

Er zit dan ook niets anders op dan opnieuw haar spullen te pakken. ‘Goed nieuws voor iedereen die me aardig en leuk vindt in Nederland, want ik ga eind dit jaar terug naar Nederland.’ Over haar terugkeer naar Nederland heeft ze het volgende te melden: ‘Ik kan er niet te veel over zeggen alleen dat wat ik moet doen ik jammer genoeg niet hier kan doen en ik daarvoor moet terugvliegen naar Nederland. Ik denk dat ik rond november terug zal zijn.’ Waar Stephanie Tency zich in Nederland dus mee bezig gaat houden, houdt ze nog even geheim…

Vind jij het zielig voor Stepanie Tency dat haar woonplek bekend was gemaakt?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Zie ook: Video: Lil Kleine wordt in elkaar geslagen!