Steven Brunswijk niet trouw zijn aan vrouw

0
69
Steven Brunswijk niet trouw zijn aan vrouw Roddelaar

Steven Brunswijk is enige tijd geleden zoenend met een andere vrouw is gespot op elk juice-kanaal en de cabaretier kan er nu niet meer omheen: hij en zijn vrouw (Ayla Guiaux) hebben een open relatie. in de ‘Nieuwe Revu’ vertelt Brunswijk ongefilterd over zijn huwelijk…

In het interview vertelt de 38-jarige Brunswijk dat zijn idee was om hun relatie een extra ‘kick’ te geven. “Toen we een tijdje samen waren, ben ik naar haar toegegaan. Ik heb gezegd: ‘De komende zeventig jaar zijn wij samen met z’n tweetjes en dat is heel gezellig, maar geloof jij dat mensen echt gemaakt zijn om de rest van hun leven met één persoon te blijven?‘” vertelt Steven Brunswijk. “Haar antwoord was: ‘Ik denk het eigenlijk niet, maar ik wil wel de rest van mijn leven bij jou blijven, dus hoe sta jij daarin?’ Zo hebben we een gesprek gevoerd, waarin ik er toevalligerwijs achter kwam dat zij vrouwen heel interessant vindt”, aldus de Brabander.

Steven Brunswijk is er niet vies van

Het is niet dat Steven elk weekend met anderen het bed induikt, zegt hij. “Maar als we op een feestje zijn en het komt ervan, dan komt het ervan”, zegt de komiek. “Ik ga vaak met Ayla op stap. Ze is niet alleen mijn vrouw, maar ook mijn maatje en mijn beste vriendin. Zij is alles.

De ‘kaarsenrel’ bij Vandaag Inside komt ook ter sprake in het interview. Steven Brunswijk laat weten geen spijt te hebben dat hij moest lachen om het voorval van Johan Derksen. Wél dat hij een dag later bij Op1 zijn excuses ervoor aanbiedt. “Achteraf gezien denk ik: ik ben komiek, ik lach om dingen, dat is mijn taak en mijn beroep. Ik mag lachen om dingen, hoe hard die dingen ook zijn.

Wist jij dat Steven en Ayla een open relatie hebben?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Zie ook: Foto: Heeft Peter Gillis Nicol Kremers het ziekenhuis in geslagen?!