Sylvie Meis komt met geniale tip: “Spuit je gezicht vol met botox!”

0
43
Sylvie Meis komt met geniale tip spuit je gezicht vol met botox Roddelaar

Sylvie Meis is pas 44 jaartjes oud maar heeft al flink wat aan zichzelf laten doen. De blonde presentatrice is in Nederland niet heel erg geliefd meer maar blijkt in Duitsland nog prima in trek te zijn voor een interview voor een roddelblad hier en daar. Sylvie heeft zich in een van deze Duitse roddelbladen uitgesproken over haar uiterlijk en haar onzekerheden. Sylvie Meis is trots dat ze pas halverwege haar dertiger jaren aan de botox en andere fillers is gegaan. Mevrouw Meis laat aan roddelblad Stern weten dat ze onwijs blij is met fillers in haar leven.

Sylvie stelt: “Je kunt lijntjes en rimpeltjes wegwerken, je wangen en lippen groter maken, je kaaklijn scherper maken en nog veel meer. Deze behandelingen onderga ik zelf ook en ik vind het te gek.” Wanneer je Sylvie weer in een reclame voor een huidcrème ziet verschijnen is dat dus pure gebakken lucht.

Sylvie Meis heeft tip voor onzekere vrouwen

Maar we zien tegenwoordig een hoop vrouwen die door het dak gaan met botox, fillers en andere middelen om er maar anders uit te zien. Waar ligt de grens? Voor Sylvie bestaat er in principe geen grens: “Over het algemeen is er geen limiet, want iedereen moet zich er goed bij voelen en doen wat hij of zij wil. Wat ik nu doe is ideaal voor mij: hyaluronvuller en botox. Ik voel me er fris en lekker bij.

Sylvie Meis stelt dat alle fillers en botox haar onzekerheden bij haar hebben weggenomen. In plaats van je minpuntjes te omarmen heeft Sylvie ze geëlimineerd. Sylvie: “Er is niks wat me tegenstaat, ik hou van absoluut alles aan me. Ik ben trots op mijn lichaam. Zeg nooit: nooit. Toen ik in de twintig was, dacht ik ook niet dat ik fillers en botox zou doen. Ik ben pas halverwege de dertig begonnen.

Zou jij ook botox in je gezicht laten spuiten?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Zie ook: John de Bever: Djarno is een super slechte manager voor André Hazes!