Tabitha belt met minnares van haar vriend!

0
476
Tabitha belt met minnares van haar vriend Roddelaar

Afgelopen september kwam Juicechannel met het nieuws naar buiten dat Tabitha werd bedrogen door haar vriend terwijl ze zwanger was. Haar vriend, Mauron Vlaar, stuurde pikante berichten naar andere dames en hij liet hotelkamers boeken door de dames met wie hij een avontuurtje beleefde.

Yvonne Coldeweijer deelt op haar juicekanaal dat Tabitha twee weken geleden heeft gebeld met een meisje dat haar een DM over haar vriend had gestuurd. Ze vond dat Tabitha moest weten wat haar vriend allemaal uitspookte.

Tabitha gaat de confrontatie aan

Het meisje dat Tabitha een DM stuurde vond dat ze moest weten dat Mauron haar benaderde via Instagram en haar vroeg om af te spreken. Hij schijnt een paar keer langs haar werk te zijn gereden om haar te zien en hij zou een paar keer met zijn nichtje langs zijn gereden om even kort naar haar te zwaaien. Het bleef niet alleen bij zwaaien.

Volgens Coldeweijer is het zelfs een keer voorgekomen dat hij ‘een kus kwam halen’ en dat hij toen hij er was haar vastgreep bij haar bil. Tabitha zou telefonisch contact hebben gehad met dit meisje om haar te vragen of zij ook seks met haar vriend had gehad, maar dat bleek niet het geval. Tabitha leek volgens het meisje kalm aan de telefoon, maar ze verwijderde daarna wel alle foto’s van haar en Mauron van haar Instagram.

Mauron is sluw

Juicechannel bracht eerder al naar buiten dat Mauron niet vies was van een beetje snoepen buiten de deur. Hij zou contact zoeken via een Instagram account van een feest dat hij organiseert met andere dames. Destijds deelde dit juicekanaal ook screenshots van de gesprekken van Mauron en andere dames en deze staan allemaal vol seksueel getinte opmerkingen. Hotelkamers zou hij door de dames laten boeken, zodat zijn naam niet op de boeking staat. Mauron probeert op een vieze, sluwe manier ervoor te zorgen dat Tabitha niet achter zijn ‘uitstapjes’ komt.

Zou jij ook de confrontatie aangaan met de affaire van je partner?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Zie ook: Video gelekt: Nielson heeft een affaire!

Tabitha en Mauron Roddelaar