Talpa geeft eindelijk toe: ‘Peter Gillis en Massa is Kassa van de buis!’

0
58
Massa-is-Kassa-Roddelaar

Talpa heeft recentelijk zijn standpunt kenbaar gemaakt over Peter Gillis en de voortzetting van ‘Massa is Kassa’. Het uitzenden van dit SBS 6-programma staat onder druk vanwege de mishandelingszaken die Nicol Kremers tegen de vastgoedmagnaat heeft aangespannen. Critici zijn van mening dat het programma al lang van de buis gehaald had moeten worden, maar Talpa zet voorlopig door. Niettemin lijkt hier snel verandering in te komen.

Bart Ettekoven van Shownieuws heeft afgelopen zomer contact opgenomen met Talpa nadat er foto’s van een toegetakelde NNicol Kremersicol verschenen: “Uiteraard hebben we ook Talpa gebeld, aangezien de foto’s die we gisteren hebben getoond behoorlijk schokkend waren. Het betrof foto’s die Nicol naar Patty had gestuurd. We vroegen ons af of dit gevolgen zou hebben voor de uitzending van de serie. Talpa weigerde echter te reageren en bleef volhouden dat het een privékwestie betrof.” Inmiddels is de zaak veel ernstiger geworden, aangezien Nicol maar liefst 10 gevallen van mishandeling en bedreiging tegen Peter heeft aangegeven bij de autoriteiten.

Peter Gillis en ‘Massa is Kassa’ van de buis!

Een woordvoerder van Talpa heeft gereageerd op de ontwikkelingen in deze zaak en de mogelijkheid van een elfde seizoen van ‘Massa is Kassa’. De woordvoerder van Talpa verklaarde: “We volgen de ontwikkelingen rondom de rechtszaak nauwlettend. Pas nadat de rechter uitspraak heeft gedaan, zullen we een besluit nemen over een eventueel vervolg van de serie.” Het management van Nicol heeft laten weten dat het Openbaar Ministerie in ieder geval Peter zal vervolgen voor één geval van mishandeling. De manager van Nicol voorspelt dan ook weinig goeds voor Peter: “Ik ben haar manager en ik kan je vertellen dat ik alles heb gezien. Het is verre van rooskleurig. Als dit allemaal naar buiten komt, ben ik er zeker van dat er definitief een einde komt aan ‘Massa is Kassa’.” Voor de fans die nog enige hoop hadden op voortzetting van ‘Massa is Kassa’, lijkt die hoop nu vervlogen te zijn.

Is Massa is Kassa echt van de buis?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Zie ook: Jan Smit stapt uit Eurovisiesongfestival-selectiecommissie: toekomst onzeker