Temptation Island: Annebel is niet blij met haar ‘knakworsten!’

0
71
Temptation Island Rene en Annebel Roddelaar

Nu Temptation Island is afgelopen en de eindstand is opgemaakt, komen René en Annebel waarschijnlijk als absolute publieksfavorieten uit de bus. In gesprek met de RTL Boulevard Reality Podcast blikt het stel terug, en laat Annebel weten dat ze toch wel een beetje schrok van zichzelf op tv.

Liefde tussen René en Annebel

Met een ontzettend lief aanzoek bij het laatste kampvuur sloten René en Annebel hun Temptation-avontuur sterker dan ooit af. Hoewel de twee flink wat vooroordelen te verwerken kregen, hebben ze met hun heerlijke nuchterheid en liefdevolle relatie ook de harten van alle kijkers weten te veroveren.

“Het is wel heel erg leuk omdat mensen heel positief zijn over ons, dat is heel erg fijn”, deelt Annebel in de podcast. Zo heeft ze zelfs mensen gespot die zich verkleden als het Temptation-stel.

Knakworsten

Dat was overigens niet altijd zo. Zo kreeg vooral Annebel in het begin behoorlijk wat kritiek op haar looks. Onlangs nog liet de beauty een deel van haar lipfillers oplossen, maar ze verduidelijkt in gesprek met RTL dat dat niet was vanwege de haatreacties.

“Dat was niet om de reacties hoor, maar op een gegeven moment zie je het niet meer. Ik zag mezelf terug en dacht: wat voor knakworsten heb ik!” En daarom besloot de Friese realityster actie te ondernemen. “Ik zag het terug en dacht: oké, dit moet ik echt oplossen. Ik vond het zelf niet meer mooi en een beetje too much.”

Haatreacties

Eerder blikte het stel ook al terug op hun deelname aan Temptation Island: Love or Leave en de reacties die ze hierop kregen. “Voordat Temptation echt begon, en alleen nog maar de foto’s van de deelnemers waren gedeeld, hadden mensen al vooroordelen over ons. Op basis van de foto’s dachten mensen dat ik vreemd zou gaan”, aldus René. 

Gelukkig zijn die negatieve reacties nu dus ruim in de minderheid, en kan het happily engaged couple rekenen op veel liefde van hun fans. Eind goed, al goed!

Wat vind jij van de ‘knakworsten’ van Annebel

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Zie ook: Video: Jaimie Vaes plaatst spannende video van haar billen!