Video: Bizzey kan niet tegen paar spettertjes bier en verlaat podium!

0
41
Bizzey kan niet tegen paar spettertjes bier en verlaat podium Roddelaar

Bizzey tradt afgelopen weekend weer op maar dat verliep niet helemaal zo soepel. De artiest verliet zónder iets te zeggen het podium nadat hij een bierdouche kreeg. Bizzey was zaterdagavond de hoofdact van het Polderfest in Dronten. De artiest werd al in 2019 geboekt, maar vanwege corona kon het feest twee jaar lang niet doorgaan.

Apparatuur kapot

Velen keken dan ook uit naar het optreden van Bizzey. Helaas was het maar van korte duur, want tijdens het eerste nummer werd er bier richting het podium gegooid. Niet alleen de rapper werd nat, maar ook de apparatuur ging kapot. De artiest besloot direct het podium te verlaten.

We hebben drie jaar gewacht op dertig seconden’, vertelt de organisator in gesprek met het AD. ‘Best wel wat mensen kwamen écht voor Bizzey. Voor hen is het extra sneu dat het snel was afgelopen. Het is niet alsof zo’n naam vaak optreedt in de buurt.

Bizzey kan niet tegen een paar spettertjes bier

Hoewel veel bezoekers de actie van de rapper begrijpen, kan de artiest ook op een hoop kritiek rekenen. ‘Hij werd niet eens geraakt. Blijf lekker weg uit de polder als je niet tegen een spettertje bier kan. Man man man, diep triest’, schrijft een bezoeker op Facebook. En een ander: ‘Je kan er alles van vinden maar beetje kinderachtig om je zakken te vullen en na een paar druppels bier weg te gaan. Er waren genoeg mensen die hem wel konden waarderen.

Duizenden euro’s

Bizzey is niet de eerste artiest die na een bierdouche het podium verlaat. Eerder werden onder anderen Mart Hoogkamer en Snelle al met bier bekogeld. Mart werd voor 5.900 euro geboekt en zou een halfuur optreden. De zanger verliet echter na nog geen twee nummers het podium vanwege de bierdouche.

Waarschijnlijk is voor Bizzey rond de 4000 betaald maar dat weten we niet zeker.

Vind jij het terrecht dat Bizzey het podium heeft verlaten?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Zie ook: Beelden: Koen Verweij zoenend met een ander gespot!