Video: Dennis Schouten zoenend met andere man gespot!

0
44
Dennis Schouten zoenend met andere man gespot Roddelaar

Dennis Schouten is een lievelingspresentator van velen. Samen met Jan Roos bereikt hij via zijn programma Roddelpraat wekelijks onmeunig veel mensen in Nederland. In de laatste aflevering hadden de twee heren deze keer een scoop over Dennis zelf.

Hij heeft tijdens een avondje uit namelijk met een andere man gezoend!

Café

In de video is Dennis Schouten in Café Santé, waarbij hij aan het zoenen is met een redelijk oudere man. Jan Roos laat lachend de video zien: ‘Hij komt naar jou toe en steekt dan zijn tong in jouw bek. En jij doet heel erg mee, tongen tongen tongen. Dan tik je hem op zijn schouder en dan ga je weer door! En als het klaar is zoen je hem in zijn nek en sla je hem op zijn kont’.

Dennis zit met zijn handen voor zijn gezicht en vraagt Jan te stoppen: ‘We hebben het één keer gezien, dat is al te veel’. Volgens hem was er een duidelijke verklaring voor de video. 

Dennis Schouten was gewoon dronken 

De dag ervoor was ik verloofd, ik mag dan niet meer met andere vrouwen. En er was daar een dame en die bleef maar met mij praten. Ik herkende gewoon dat die mij wilde. En ik zag in hem de oplossing. En toen had ik het dus in scène gezet’, legde Dennis Schouten uit.

Dat was niet genoeg voor Jan Roos: ‘Hey je bent hier aan het tongen met een grote, gespierde homo. Je weet wat dat betekent hè? Dat je misschien wel…’ ‘Nee, nee, nee’, onderbreekt Dennis hem. ‘Ik was gewoon dronken’.

Zou jij met Dennis zoenen?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Zie ook: Zien: Yolanthe toch weer samen met nieuwe man op Ibiza!