Video gelekt: Nielson heeft een affaire!

0
575
Nielson heeft een affaire Roddelaar

Nielson is zwaar de pineut wanneer we de nieuwe ontdekking van Yvonne Coldeweijer mogen geloven. Er valt weinig aan te ontkennen, de juicekoningin heeft screenshots van gesprekken, foto’s én video’s in handen gekregen van de zanger. De zanger zou namelijk met een fan hebben afgesproken in een hotel. Dit terwijl de zanger getrouwd is in 2016. Op de foto’s en video’s is te zien hoe zijn ‘groupie’ dolgelukkig is dat ze met hem in bed terecht is gekomen. De zanger zelf is al naar dromenland vertrokken.

Coldeweijer schrijft: “De zanger trad zaterdagavond op in Eindhoven en zocht nog wat gezelschap voor in zijn hotelkamer. Hij vroeg een fan om langs te komen. Het ding met fans is dat ze het net iets te cool vinden.” Coldeweijer deelt hierbij screenshots van gesprekken tussen de zanger en zijn groupie. Hierin geeft Nielson instructies over hoe ze ongezien in zijn hotelkamer komt.

Nielson maakt dame compleet verliefd!

Nadat zijn ‘affaire’ is aangekomen in zijn hotelkamer vraagt Nielson nog om de gespreksgeschiedenis met hem te verwijderen. We vermoeden dat ze van te voren eerst nog de nodige screenshots heeft gemaakt ter bewijs aan haar vrienden en vriendinnen. Nadat de zanger in slaap is gevallen was zijn groupie nog iets te enthousiast om ook in slaap te vallen. Een reeks foto’s en video’s als gevolg van een snurkende zanger naast haar in bed.

De volgende dag vraagt de zanger zijn nachtelijke date nog eens om de gesprekken te verwijderen. Echter, zijn date is hé-le-maal verliefd: “Maar eh, het begin van z’n spraakmemo jongens. Ik smelt helemaal weg!” In de spraakmemo vraagt Nielson haar hoe haar dag is en dat hij hoopt dat ze ook zo’n fijne en leuke nacht heeft gehad:

Heeft Nielson die nacht echt wat uitgespookt?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Zie ook: Fan van Samantha de Jong super teleurgesteld na ‘deze’ aankoop

Affaire Nielson Roddelaar