Video: Katja Schuurman is katje lam en valt jongens lastig!

0
187
Katja Schuurman dronken Roddelaar

Een van de meeste begeerde vrouwen van ons land blijft natuurlijk Katja Schuurman. De presentatrice en actrice is sinds een tijdje weer vrijgezel en lijkt behoorlijk rond te scharrelen. In een interview na haar break-up met de vader van haar kind was Katja openhartig over zomerliefdes. Katja destijds: “Ik moet er echt niet aan denken. Er mag wel iemand voor een avondje langskomen maar dan ook wel weer snel weg. Ik moet er echt nog niet aan denken. Ik sta overal voor open!

Voor vrijgezel en mannelijk Nederland klonk dit uiteraard als muziek in de oren. Echter was het niet lang daarna dat de juicekanalen haar gespot hadden met een jongeman van eind twintig. Echter lijkt dit niets serieus te zijn en is Katja er lekker op los aan het scharrelen. Gisteravond was Katja Schuurman aan de zuip in eigen stad, en daar zijn beelden van.

Katja Schuurman heeft lekker doorgezakt!

Een aangeschoten of bezopen vrijgezelle Katja Schuurman die onlangs heeft aangegeven wel iemand mee te willen nemen voor een avondje is natuurlijk de droom van iedere man om tegen te komen in de stad. Of je indruk op iemand als Katja kan maken dat is natuurlijk nog maar de vraag. In een video die te zien is bij ene ‘Olivier Dutman’ is Katja te zien bij George Marina in Amsterdam Oost.

Een paar jongens zitten er op het terras en een zichtbaar aangeschoten Katja wil héél graag op de foto. Iemand hoor je roepen: “Dit is de omgekeerde wereld!” Waarna Katja zegt: “Mag ik alsjeblieft met één van jullie op de foto?” Een van de jongens waar Katja staat te hangen heeft er zichtbaar niet zo’n zin in en vraagt zelfs of zijn vriend wil stoppen met filmen. “Is deze vrouw ooit niet bezopen?” schrijft Juicechannel

Wil jij met Katja op de foto?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Zie ook: Foto’s: Amalia krijgt deze nieuwe woning in Amsterdam!