Video: Lil Kleine wordt in elkaar geslagen!

0
69
Lil Kleine wordt in elkaar geslagen Roddelaar

Inmiddels is Lil Kleine de minst populaire rapper van het land. De rapper, die eigenlijk Jorik heet, heeft altijd al een vrij slechte naam en is niet te omschrijven als de ideale schoonzoon. Dat heeft Jorik dan ook meer dan waar gemaakt toen Yvonne Coldeweijer een video openbaarde waarin hij zijn toenmalige vriendin, Jaimie Vaes, mishandelde.

Lil Kleine stond daarvoor vooral bekend om zijn patserige gedrag waarbij hij met dure flessen pronkt op Instagram en zelf geld verscheurd. Met zijn optredens wist de rapper dan ook bakken met geld binnen te harken waar hij niet erg zuinig mee om kon gaan. Tegenwoordig treed de rapper vrij weinig op. Het publiek wil hem gewoonweg niet meer op het podium zien. Toen de rapper eindelijk weer in een club werd aangekondigd in Nederland werd dit al snel weer afgelast. Het publiek zou namelijk alleen komen om bier te gooien.

Lil Kleine komt de verkeerde persoon tegen

Of de carrière van de rapper voorgoed op zijn gat ligt durven we niet te zeggen. Wellicht dat een lange periode de haat kan doen overwaaien. Critici zeggen dat een muzikant met goede muziek al snel vergeven kan worden. Gezien Jorik een vaak geziene rapper in de Nederlandse hitlijsten is, is de kans er dat er een comeback aan zit te komen.

Echter zal de rapper nooit meer zo ‘geliefd’ worden als dat hij is geweest. Op social media gaat er een video rond waarin de rapper flink wat tikken krijgt op straat met iemand waar hij ruzie mee heeft. Omstander proberen de boel te sussen, echter blijft Lil Kleine zijn ’tegenstander’ uitdagen. Het blijkt om een oudere video te gaan. Wel uit de tijd dat de rapper al minder populair werd.

Ben jij nog fan van Lil Kleine?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Zie ook: Beelden: Jaimy en Mira in Steenrijk, Straatarm verdienen hun geld met OnlyFans!