Video: Mart Hoogkamer cancelt alweer concerten

0
52
Mart Hoogkamer cancelt alweer concerten Roddelaar

Mart Hoogkamer heeft afgelopen weekend wéér optredens moeten annuleren. Het publiek reageerde teleurgesteld.

Afgelopen weekend zou Mart de openingsact tijdens het Muze Misse Festival in Oss verzorgen. Dit heeft hij af moeten zeggen, omdat de zanger ziek was. Gelukkig kon Emma Heesters het optreden overnemen. Volgens de organisatie van het festival vonden de feestgangers het fantastisch dat Emma er was.

Nergens te bekennen

Muze Misse Festival is niet het enige optreden waar hij niet aanwezig was. Zo was hij ook niet aanwezig bij het festival van RadioNL. RadioNL organiseert deze zomer meerdere festivals door heel het land. Gisteren stond het festival van de radio-omroep in Heerhugowaard. Hier traden onder anderen Jan Smit en Frans Bauer op. Mart Hoogkamer was alleen nergens te bekennen. Dit terwijl het publiek vol verwachting stond te wachten op de zanger.

Niet alleen de feestvierders stonden te wachten, maar ook de organisatie. Mart kwam niet opdagen. Zijn management had duidelijk niet goed gecommuniceerd dat Mart ziek was en niet kon optreden. De organisatie heeft 10 duizend bezoekers moeten teleurstellen.

Stemproblemen

Het is niet de eerste keer dat Mart optredens annuleert. De zanger heeft al meerdere keren rust genomen vanwege stemproblemen. Hij heeft onlangs drie dagen rust genomen vanwege voedselvergiftiging en hij heeft een tijdje geleden een keelontsteking gehad.

Reactie Mart Hoogkamer

Mart heeft op Facebook laten weten dat het niet heel netjes van hem was richting RadioNL. “Maar goed… Miscommunicatie noemen ze dat!” Vervolgens biedt hij zijn excuses aan: “Voor alle mensen die speciaal voor mij naar Heerhugowaard zijn gekomen, sorry.” Mart geeft aan dat zijn manager netjes alle optredens gecanceld heeft vanaf afgelopen donderdag. “Er is zelfs vervanging geregeld voor twee evenementen. Mijn dank gaat hiervoor uit naar Emma Heesters.”

Heeft Mart echt stem problemen of is er meer aan de hand?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Zie ook: Foto: Beeldschone Dionne Stax toont luchtige super festival-outfit