Video: Monique Westenberg kwaad terug van vakantie: ‘Hoop dat je wegrot!’

0
97
Monique Westenberg kwaad terug van vakantie Hoop dat je wegrot Roddelaar

Monique Westenberg en André Hazes zijn teruggekeerd van hun vakantie in Thailand. Voor velen was hun terugkomst het moment waarop de munt mogelijk één kant op zou vallen. Iedereen is natuurlijk in spanning wat betreft de inhoud van de documentaire van de zanger. Of beter gezegd: gaan de twee elkaar dan nu echt het ja-woord geven? Het zou de crème de la crème zijn als de documentaire eindigt in een voltrokken huwelijk tussen de twee.

De één zal hiervan smullen omdat er alsnog sprake lijkt te zijn van een gelukkig einde, de ander omdat het de zaak meer en meer juicy maakt: we weten immers hóé snel de zanger weer van vrouwelijk schoon kan wisselen. De terugkomst van de twee met mini Dré is echter geen verhaal om over naar huis te schrijven, volgens Story. ‘Géén cameraploeg, géén aanzoek, wél koel afscheid’. Hun wegen scheiden direct op het vliegveld…

Monique Westenberg kwaad!

Eenmaal thuisgekomen duurt het niet lang voordat Monique Westenberg een woedende tirade plaatst op haar Instagram-story. Ze is razend over een actie van politieagenten, waarvan een filmpje is uitgelekt. Op desbetreffend filmpje is te zien dat agenten een blaffende hond met een taser neerschieten. Op haar story schrijft ze:

Bij het zien van dit filmpje komen de meeste vreselijke woorden uit mijn mond… springen de tranen in mijn ogen en komt er HAAT in me naar boven. Terwijl wij onze zoon leren dat politie en wat daarbij hoort goed is… er is om ons te helpen! Deze hond doet niets anders dan zijn baasje beschermen. Dat is liefde, loyaliteit. En wat doe jij? Vieze gore hufter! Zielig laf mannetje!! Hoop dat je wegrot!’.

Wat vind jij van de reactie van Monique?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Zie ook: Zien: Iris Hond vertelt over affaire met Ali B!