Video: Peter Gillis en Nicol Kremers definitief uit elkaar!

0
318
Peter Gillis en Nicol Kremers definitief uit elkaar Roddelaar

Het gaat al een behoorlijke tijd niet goed tussen Peter Gillis en Nicol Kremers en de relatie ligt onder een vergrootglas. Niet alleen het leeftijdsverschil tussen de 60-jarige parkondernemer en zijn 32-jarige vriendin is gigantisch. Wie Massa is Kassa een beetje volgt ziet dat ongeveer ieder gesprek tussenbeide op een soort klein ruzietje lijkt. Niet de meest gezellige relatie dus. Daarbij zijn er al talloze geruchten rondgegaan over Nicol die het gezellig zou hebben gehad met andere mannen.

Er zijn inmiddels foto’s én video’s van Nicol met andere mannen. In de laatste video is een vrouw te zien die behoorlijk veel op Nicol lijkt terwijl ze staat te zoenen met een onbekende man op een parkeerplaats. Evert Santegoeds heeft contact opgenomen: ‘Zij laat aan ons weten dat ze dat helemaal niet is. Ze zegt: Ik ben toch niet zo stom om op een parkeerterrein gewoon ga lopen tongworstelen met iemand…

Peter Gillis weg bij Nicol Kremers!

Nicol heeft ons dus laten weten dat ze niet zo stom is om dat te doen in het openbaar. Veel mensen betwijfelen dat. Toch is de beroemde ‘Code Rood’ van Peter Gillis uitgebleven, deze code gebruikt Peter om nieuws over hem af te doen als ‘nep’. In de tijd waarin het bijt-incident aan het licht kwam werd deze ‘Code Rood’ ook afgekondigd door Peter. Achteraf bleek dat Peter wél in de neus en rug van zijn vriendin had gebeten waardoor ‘Code Rood’ dus een tikkeltje ongeloofwaardig is geworden.

De twee zijn ná dat incident echter onophoudelijk samen gezien, zowel in Nederland als in het buitenland. Daar lijkt nu voor het eerst verandering in te zijn gekomen, Peter is zónder Nicol gespot. De heren van Roddelpraat hebben opnieuw een video gedeeld, ditmaal van Peter Gillis die dan ook helemaal alleen te zien is:

Zijn Peter en Nicol echt definitief uit elkaar?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Zie ook: Jaimie Vaes wilt alles van Lil Kleine: ‘Een Range Rover, Huis en 7.500 per maand!’