Video: Samantha de Jong (Barbie) is weer te boeken voor wat plezier!

0
318
Samantha de Jong Barbie is weer te boeken voor wat plezier Roddelaar

Het verleden van Samantha de Jong aka Barbie is er eentje om een boek over te schrijven. Sinds de blonde realityster bekend is geworden door het programma ‘Oh Oh Cherso’ is haar leven een rollercoaster geworden. De blondine hield er een relatie aan over met Michael van der Plas waarmee het leven goed vertoeven leek. De ene na de andere serie werd uitgebracht. Maar toen het stel uit elkaar ging zag het leven van Barbie er plotseling heel anders uit.

De ene na de andere foute vent kwam op haar pad en verschillende keren zijn er meldingen geweest van een overdosis of pogingen om er een einde aan te maken. Ex-vriendjes die zichzelf van kant hebben gemaakt en kinderen die per direct uit huis gezet zijn, niets leek te gek. Maar het lijkt erop dat Barbie weer een nieuw dieptepunt in haar leven heeft gevonden.

Samantha de Jong (Barbie) gaat verder als Naomie!

De heren van Roddelpraat hebben een berichtje binnen gekregen: “Yo, ik zit veel op ‘….’. Ik krijg laatst een bericht van ene Naomie met een filmpje erbij. Ik dus daarheen en kom in een crackhuis in Scheveningen echt niet normaal goor. Zit Samantha Barbie daar en zegt ‘150 per uur en zonder condommeke 200’. Ik heb een filmpje waar ze zich voordoet als Naomie met een zwarte pruik. Alle bewijs is er heb ook het adres van de crackpand waar zij dus klanten ontvangt.

De heren laten een video zien waarop je inderdaad Barbie ziet met een zwarte pruik. Er zijn al eerder meldingen geweest van Barbie die zich in dit circuit begeeft maar we hoopten natuurlijk vurig dat dit verleden tijd zou zijn. In de video hoor je Barbie aka Naomie zeggen: “Hoi ik ben Naomie. Ik wil je wat geven en dat is de tijd van je leven!” Spoel de video door naar 22:15 en zie de beelden!

Zou jij Barbie boeken?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Zie ook: Zien: Leontine Borsato heeft een nieuwe vlam!