Video: Sylvia Geersen verklapt uitkomst De Bachelorette?!

0
174
Sylvia Geersen verklapt uitkomst De Bachelorette Roddelaar

Het is al een tijdje duidelijk dat Sylvia Geersen het stokje overneemt van Gaby Blaaser om haar ware liefde te vinden in De Bachelorette. Het programma is pas vanaf 14 februari te zien, maar Sylvia lijkt nú al de uitkomst te hebben verklapt…

Het liefdesavontuur van Sylvia Geersen in De Bachelorette zit er inmiddels alweer op. Voordat ze het vliegtuig naar Zuid-Afrika pakte om alle mannen te ontmoeten, liet ze weten dat ze er ‘ongelofelijk veel zin’ in had om haar ware liefde te vinden. “Ondanks dat ik al het een en ander meegemaakt heb, blijf ik in de liefde geloven en hou ik van romantiek. Daarom zou ik het oprecht geweldig vinden om via dit heerlijke programma mijn droomman te vinden”, zo liet ze eerder weten in gesprek met RTL Boulevard.

Sylvia Geersen straalt door Liefdesglow

En hoewel we nog even moeten wachten tot we kunnen zien of dat gelukt is, lijkt Sylvia al haar mond voorbij te hebben gepraat. Sylvia was aanwezig bij de Roast of Famke Louise waar ze volgens een verslaggever van RTL Boulevard ontzettend aan het stralen was. Straalt ze door een liefdesglow? “Dat is mijn spraytan, met blush én een glow”, antwoordt Sylvia daarop.

Mond voorbij gepraat?!

Wanneer de verslaggever opwerpt dat het dus inderdaad een liefdesglow is, bevestigt Sylvia dat. Maar terwijl ze dat zegt, beseft ze dat ze haar mond voorbij heeft gepraat. Ze probeert zich weer te corrigeren. “Nou ja, ik deed mee om de liefde te vinden en er waren inderdaad knappe, leuke mannen. Maar of ik iemand heb gevonden…”, plakt Sylvia er snel achteraan.

Denk jij dat Sylvia Geersen de liefde heeft gevonden in De Bachelorette?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Zie ook: Tabitha belt met minnares van haar vriend!