Video: Tino Martin ‘heeft schijt!’ en is weer dronken tijdens optreden

0
66

Tino Martin zorgde vorig jaar voor een enorme rel met zijn belabberde optreden op Bevrijdingsdag. Hij werd door RTL Boulevard niet alleen neergezet als een alcoholist, maar ook als een cokesnuiver. Na druk van buitenaf moest tv-kenner Rob Goossens die insinuaties live op televisie inslikken, maar bij De Telegraaf ging hij door met de verdachtmakingen.

Tino Martin krijgt 12.000 euro

Nu is Tino wéér het onderwerp van gesprek door een nogal bizar optreden waarbij hij wederom compleet dronken lijkt. De beelden kunt u vinden bij Juice Channel, maar ook op Dumpert. “Tino Martin had dit weekend een optreden maar heeft daarvoor de hele middag aan de zuip gezeten, tja dan krijg je dit”, schrijft het juicekanaal.

Het optreden zou hebben plaatsgevonden tijdens een besloten 25-jarig huwelijksfeest in Winterswijk. “12.000 euro hebben ze betaald voor hem helaas 😂”, zegt een spion. “Ik heb nog meer beelden gezien het was echt een drama.”

Geen stappen

Er worden volgens de bron geen stappen ondernomen. “Nee, daar heb ik niks over gehoord. OG3NE, Brace en Lange Frans hebben daarvoor ook opgetreden. Dus het was niet zo dat de hele avond verpest was. Maar ja, voor zoveel geld kun je het niet maken om zo op te treden natuurlijk.”

Juice Channel: “12.000 euro betaald krijgen en dan zo’n optreden geven. Dan heb je echt next level schijt!”

Zou jij nog naar een optreden van Tino gaan?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Zie ook: Gio ging vreemd met Jade tijdens relatie met Juultje Tieleman