Video: Vakantie Dave Roelvink loopt compleet in de soep!

0
32
Vakantie Dave Roelvink loopt compleet in de soep Roddelaar

Dave Roelvink is momenteel op een familievakantie in Marbella. Broer Donny Roelvink is inmiddels weer huiswaarts gekeerd, maar Dave en vader Dries maakten er nog een feestje van. Gisteravond gingen de Roelvinkjes met partners heerlijk uiteten en feesten. Helaas eindigde deze feestelijke avond met een flinke domper.  

Dave neemt ons mee op vakantie op zijn social media. Zo plaatste hij deze week al een schattig filmpje met zijn zoontje. Gisteravond ging de familie heerlijk luxe uiteten én ook dat werd vastgelegd.

Dave Roelvink heeft lekke band

Zo tobt Dries enorm met een luxe loempia die hij met veel bombarie eromheen geserveerd krijgt. Na het eten wordt het terras omgetoverd tot groot dansfestijn. ‘En los’, schrijft de DJ bij de beelden. Een geslaagde avond dus zo te zien. Maar helaas eindigt de dag minder leuk. Als de Roelvinkjes besluiten naar huis te gaan, worden ze verrast met een lekke band. ‘Hele avond als koning gezeten, staan we dan’, schrijft Dave lachend op Instagram. Zo te zien is hij de enige die de lol er nog van kan inzien, want vader Dries moppert op de achtergrond. Ook vriendin Jazzlyn zit stilletjes in de auto. Maar, gelukkig is er een wegenwacht onderweg.

Sleepwagen 

Toch zijn de problemen daar niet mee opgelost. Als de hulpdienst inmiddels is gearriveerd komt het gezelschap erachter dat er helemaal geen nieuwe band is meegenomen. Hierdoor moet de volledige auto weggetakeld worden. ‘Wat is dit voor zooitje’, roept Dave Roelvink. Vriendin Jazzlyn is nietsvermoedend de kosten van het feestje aan het afrekenen en komt met goede hoop naar benden. De sleepwagen laat haar feestelijke stemming als sneeuw voor de zon verdwijnen. 

Slot weg

Met zwembanden, buggy’s en autostoeltjes komen Jazzlyn en Dave Roelvink uiteindelijk bij hun appartement aan. Maar daar wacht hun nog een nare verrassing. ‘Komen we bij ons appartement aan, is het slot eruit’, zegt hij, terwijl hij het hek filmt. ‘Hou nou op met mij’, valt er ook te lezen. Hoe dit is afgelopen, is nog niet bekend. Maar de feestelijke avond is met een flinke domper afgesloten. 

Is jou vakantie wel eens in het water gevallen?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Zie ook: Video: Linda de Mol helemaal gesloopt: “Villa in de fik!”