Video: Voorgevel Nicol Kremers knalt uit kerst outfit!

0
328
Voorgevel Nicol Kremers knalt uit kerst outfit Roddelaar

Volgens vele mediaberichten zijn Peter Gillis en Nicol Kremers even uit elkaar gegaan deze maand. De twee hebben in het verleden vaker ruzie gehad waarbij de ruzie uitgelopen is op fysiek geweld. Eerder dit jaar werd bijvoorbeeld bekend dat Peter zijn Nicolleke in haar oor en neus gebeten zou hebben tijdens een worsteling. Omstanders hebben de politie gebeld waardoor er geluidsopnames van de worsteling als bewijs dienen tegen Peter. De zaak is nog niet afgerond.

Yvonne Coldeweijer liet onlangs weten dat dat ‘bijten’ wel vaker voorkomt: “Dat ‘bijten’ is overigens een dingetje van Peter. Zo hoorde ik van een spion dat een familielid een aantal uren opgesloten had gezeten bij Peter en dat ze onder de bijtwonden zat toen ze werd vrijgelaten. Hopelijk mag ik dat hele verhaal nog een keer vertellen, maar iedereen is schijnbaar doodsbang voor Peter.” Ondanks alle ruzies verschijnen Peter en Nicol toch weer samen voor Massa is Kassa.

Nicol Kremers pakt uit met Kerst!

Het is opnieuw compleet misgelopen is tussen Peter Gillis en Nicol Kremers volgens alle geruchten de afgelopen maand. Roddelpraat wist te melden:

Afgelopen zondag kwam iemand (die de familie Gillis persoonlijk kent) Nicol tegen in een kroeg in Asten. Deze persoon was daar samen met wat vrienden. Één van die vrienden heeft het bed daarna gedeeld met Nicol. Nadat Peter hierachter kwam, heeft hij Nicol ‘vreselijk aangepakt’. We gaan de details van deze aanpak nogmaals niet met jullie delen, omdat ze te gruwelijk zijn. Daar is het niet bij gebleven, want Peter zou daarna bij de man in kwestie op bezoek zijn gegaan. Dat deed hij niet alleen. Hij nam hier twee Poolse vrienden mee naartoe. Hier heeft vervolgens een gevecht plaatsgevonden.

Toch verschijnen de twee weer samen op televisie. Nicol Kremers pakt deze kerst zo te zien goed uit om de aandacht van Peter te behouden:

Wat vind jij van de kerst outfit van Nicolleke?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Zie ook: Foto: Yvonne Coldeweijer nu zelf in het middelpunt van de Juice!