Zien: Iris Hond vertelt over affaire met Ali B!

0
52
Iris Hond vertelt over affaire met Ali B Roddelaar

Iedereen kent tegenwoordig Iris Hond wel. De pianiste kreeg veel media-aandacht nadat bekend werd dat zij een affaire had met Marco Borsato. Achteraf kwamen er ook geruchten naar buiten waarin werd gezegd dat Iris een geheime affaire had met Ali B. Ze reageert nu voor het eerst op de geruchten.

Zowel Iris als Marco Borsato geeft toe een korte affaire gehad te hebben in 2009. Maar volgens de laatste geruchten blijft het daar niet blij. Ali B zou ook zijn vreemd gegaan met Iris.

Grensoverschrijdend gedrag

Ellen ten Damme onthulde in april dat zij acht jaar geleden te maken heeft gehad met grensoverschrijdend gedrag tijdens de opnames van Ali B en de Muziekcaravaan. Iris Hond was daar destijds ook te gast en volgens Yvonne Coldeweijer zijn Ali en Iris intiem geweest. Wel vrijwillig in haar geval.

Iris Hond ontkent niet

In een interview met Het Parool spreekt ze zich er nu over uit. ‘Ook daarover heb ik gezegd wat ik wil zeggen. Ik was even een keer in een programma van Ali B, en toen heb ik hem de helft van de tijd niet eens gezien’, aldus Iris. Ze wil er niet verder op ingaan, omdat alles wat ze zegt verdraaid kan worden, maar de pianiste ontkent de geruchten niet.

Ik zie het niet als iets vrouwonvriendelijks, maar het heeft me wel beangstigd. Het is alsof je naar een gekke film aan het kijken bent.

Denk jij dat Iris een affaire had met Ali B

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Zie ook: Foto: Lil Kleine toch binnengekomen op Tomorrowland!